Bu Blogda Ara

5 Nisan 2010 Pazartesi

Sevgilisine bebek taklidi yapan şımarık varoş kızı

Kendini bulunmaz Hint kumaşı zanneden, hiçbir şey bilmeyen lakin her şeyi bildiğini zannedip her işe gereksiz burnunu sokan kız modelidir.

Bu tarz kızlar genellikle ilk başta kendini amiyane tabirle “yamamaya” çalışmaktadır. Bu yüzden kurlara kanıp fiziksel ihtiyaçlardan ötürü aşık olan veya kendini aşık sanan kurbanımız için hayat çekilmeyecek bir hal almaya başlayacaktır.

Kızın her türlü şımarıklığına boyun eğen çıkarcı erkek ve kendinden çıkar sağlandığının farkında olan ve bu yüzden her türlü egosal tatminini erkek üzerinde deneyip egemen kılan iki arızalı insanın aşkından bir parçadır bebek taklidi yapmak.

Bu hastalıklı davranış zamanında çocukluğunu yaşayamamış veya da tek çocuk olduğu için gereğinden fazla çocukluğunu yaşamış ve çocukluğundan kurtulmak istemeyen genellikle 16-21 yaş arası kızlarda görülür.

Beyin olarak gelişmemiş ve kendini güzel hisseden lakin akıl güzelliği dahil hiçbir şekilde çekici olamayan bu tarz kadınlar hayatları boyunca erkekleri kendilerine mahkum zannederler.

Beyza’nın kadınları adlı filmde de geçtiği üzere “gücün” büyüsüne kapılmış beyni kafasında olmayan zavallı yurdum abazanlarını etkisi altına alabilen bu tarz yüzeysel kızlar cinsel olarak gücü kendilerinde hissettiklerinde şeytana bile pabucunu ters giydirmeye çalışırlar.

Böylelikle normal hayatta bir yere gelememiş ama dişiliğini kullanarak kendini kabul ettirme fantezisine bürünen bu tarz insanlar iş hayatında da bunun böyle olduğunu görür.

Tabii ki buna prim veren ve her şeyin başının cinsellik ve erotizm olduğunu düşünen çıkarcı ve bencil erkek egemen toplumunda yaşadığımızı göz önüne almamız gerekir.

“Sistemin istediği şey” olarak belleğimize kazınan bazı objeler ve istekler vardır.

Eskiden bir söz vardı. Şöhret yönetmenin yatağından geçer diye. Eğer kadın yatağa girmek istemiyorsa ve becerikliyse elbet sistemde çalışarak didinerek yer bulabiliyor. Buna en güzel örneği Türkan Şoray ile verebiliriz.

Ama her şeyi basit yoldan halletmeye çalışan, çalışmak yerine “yatmayı” yeğlemiş ve gerektiğinde amacına ulaşmak için dişiliğini kullanabilen kendince uyanık ama toplumca onursuz görülen insanların yetişme çağındayız.

Bu çağın gerekliliğini tam anlamıyla yerine getiren bu tarz hatunlar bu konudaki stajını lise ve üniversite yıllarında yapar.

İşte bu stajın en önemli noktası sevgilisine bebek taklidi yapmaktır.

Ucuzluk ve basitlik göstergesidir.

Çünkü taklit ve yapmacık olarak iyi “rol” oynayan biri her alanda daima “iş” bulur.
Tabi “iş”ten ne anlamanıza bağlı bu…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder